האם ניתן להשתמש במופירוסין לתינוקת בת שנתיים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

15/11/2008 | 20:59 | מאת: ליהי

אני מעוניינת לדעת אם ניתן למרוח משחת מופירוסין לאדמומיות חזקה במפשעה כתוצאה מתפרחת חיתולים ישנם פצעים עם דם האם מופירוסין מתאים למריחה על מנת להרגיע?

מופירסין הינה משחה אנטיבוטית ויעילה יותר כנגד זיהומים עוריים , תפרחת במפשעה באיזור הטיטולים הינה גרוי בלבד וללא מעורבות זיהומית חיידקית לכן אין צורך בטיפול האנטיביוטי. ניתן למרוח כל משחה המכילה אבץ ( זינק ) , המלצות נוספות ינתנו לאחר בדיקת רופא- אין כמו מראה עיניים

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה