כאבי ראש מזה כשבועיים בת 14.5

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

13/02/2014 | 13:00 | מאת: ריקי

שלום רב בתי בת ה- 14.5 סובלת מזב כשבועיים מכאבי ראש שלפי דיווחיה מקורם במצח בצד ימין. נוטלת משככי כאבים שעוזרים למספר שעות ולא נעבר. עשינו בדיקת פונדוס OCT אולטרסאונד עיניים ושדה ראיה והכל תקין. נשלחנו לעשות MRI אך זה ייקח עוד זמן בינתיים התווספו לכאבי הראש גם סחרחורות. אני מודה שאני מתחילה להלחץ. האם ישנם עוד כיוונים ששוה לבדוק אותם במקביל ל-MRI

MRI הינה בדיקה מצויינת. במקביל מומלץ לבצע יעוץ נוירולוג ילדים לפני ולאחר ביצוע ה MRI

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה