עלייה בצהבת

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

29/01/2014 | 15:44 | מאת: טלי

שלום, בני בן שבועיים ויום. כששוחררנו מבית החולים, הוא היה בן שישה ימים (לאחר קיסרי) עם צהבת 15.2. כעבור יום ירדה הצהבת ל13.3. כעבור יומיים נוספים ירדה ל11. וביום התשיעי, ביום הברית עמדה על 10.8. היום, בגיל שבועיים ויום עלתה שוב הצהבת ל11.5. האם זה נורמלי? מה עליי לעשות? האם רמה זו מסוכנת? האמת שממבט על בני, רגליו וידיו כבר פחות צהובות, הבטן צהובה עדיין, הפנים והעיניים... תודה רבה מראש...

אין הבדל משמעותי בבדיקה האחרונה כן יש לפנות לרופא שלה לבדיקה גופנית והוא ירחיב הבירור ע"י בדיקות דם במידה והערך לא ירד כמו כן חשוב מה אוכלת ואם עולה במשקל

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה