Urticaria(Skin Asthma)

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

09/06/2013 | 17:15 | מאת: keren

Dear Doctor, Please could you advise me! My grandson of just over a year has Urticaria(asthma of the skin) as they call it here. Please advise on the best solution. I know that creams with cortisone are recommended but am not so sure this is the best solution for a small child. Could you recommend anythingelse and if so whatThanks, Keren (You may reply in Hebrew)t

שלום, אורטיקריה איננה אסטמה של העור - מדובר בשתי תופעות שונות לחלוטין. אסטמה של העור הינה תופעת יובש , וגרד ודורשת שימון ולעיתים משחות סטרואידים במצבים הקשים וכן זוהי תופעה כרונית הדורשת מעקב רופא עור. אורטיקריה הינה תגובה אלרגית עורית הבא לידי ביטוי בכתמים אדומים מגרדים הנודדים ממקום למקום. זה בדרך כלל איננו מחלה כרונית ודורש טיפות אנטיהיסטמיני כגון טיפות פנסטיל

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה