ילד בן 3סובל משקדים-אין לילה שלם!

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

09/01/2009 | 00:46 | מאת: מירי

מאז שילדי בן ה-3 נולד אינני זוכרת מזה לישון לילה שלם.בגיל 2 נותח ניתוח אנדואידים.כיום סובל משקדים נפוחים ודלקות גרון וירליות בלי סוף.אין לו הפסקות נשימה כך נקבע במעבדת שינה.והרופא אומר שאין צורך בהוצאת השקדים. השאלה שלי:למה הוא לא ישן בלילה כמו כולם? {גם אם אני לא משכיבה אותו לישון בצהריים וער 12 שעות,בכוח,ברציפות-גם אז אין לי לילה} גם בלילות שהנשימה שלו שקטה,ללא נחירות-לא ישן} מה זה יכול להיות?אובדת עצות.ועייפה.

מבינה כי בך עבר את הבידקה שלה הפתירונים והיא בדיקה במעבדת שינה - עליך לתאם תור לשיחה עם הרופא שם שיעבור איתך על בדיקת השינה של בנך ויחד תעירכו האם מדובר בהפרעות שינה חסימתיות , מנחירות, או משינה שטחית מדי , או שמא שניה עמוקה מדי - או הפרעות אחרות. יש לתאם פגישת עם רופא מרפאת השינ ה עם תוצאות המבחן לשם דיון ופתרונות.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה