הכל התחיל בשילשול.......

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

15/12/2008 | 00:29 | מאת: סם

בני בן ה1 נתקף אם וירוס שילשולים והקאות,וחום למשך חודש רצופים ,את התזונה שינינו בהתאם,במהלך החודש האח בן ה3 נדבק וגם כן האם ,תופאה נוספת במהלך החודש ,האם ואב דלקת גרון חריפה שטופלה באוגמנטין ,לקראת סוף החודש לדובדבן לבני בן ה3 התגלתה המחלה חזרת !!! לבני בן ה1 כנראה... דלקת גרון,זה עוד בבדיקה,בני בן ה1 לא חוסן עדיין לחזרת ...... הנני מבקשת עזרה ,מכל מי שיש לו כל מידע שיכול לעזור לי .כרגע אנחנו יום אחרייי החודש . תודה.

אכן מחלה וירלית פשוטה יכולה לגרום להדבקה ניכרת בן כל בני הבית - ואף להיות רגישים יותר למחלות זיהומיות חוזרות. ההמלצה למשפחות עם ילדים קטנים הינה כמובן לחסן כנגד כל מה שניתן למנוע את התחלואה הזו. לך אישית אני ממליצה להקפיד על אוורור הבית - שטיפת ידיים קפדנית ( כן גם וירוסים של דרכי נשימה מועברים במגע ) והתחלואה תחלוף.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה