נסיעה לבייגין למשך שבוע

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

30/05/2016 | 11:59 | מאת: sara

אני מתכננת לנסוע למספר ימים לבייגין ורציתי לדעת האם יש חיסונים שאני צריכה לנסיעה זו. אני לא מתכוונת לקנות אוכל בדוכנים ולא לשתות מים שאינם מינראליים. ישנה במלון יוקרתי. אני רוצה לציין שאת החיסון ש עושים בכיתה ח' לא עשיתי האם יש לכך חשיבות.ובכלל האם יש צורך להתחסן.

במקרה שאתה לא "הרפתקן מזון" כפי שאתה אומר אפשר להסתפק בחיסון כנגד צהבת A כדאי לחזור עליו לאחר חצי שנה - כך מובטחת חיסוניות לאורך שנים רבות מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

07/06/2016 | 20:46 | מאת: עמי

עשיתי חיסון שני של צהבת A. אני מטיילת הרבה והייתי רוצה לדעת כמה שנים מובטחת חיסוניות? תודה עמית

מנהל פורום רפואת מטיילים