בעיות בעיכול אחרי חזרה מהודו

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

29/11/2015 | 23:42 | מאת: שירן

שלום, אני בת 30 ולפני כחודשיים חזרתי מטיול של חודש בהודו. החל מהשבוע הראשון של הטיול היו לי כאבי בטן, יציאות רכות ושלשולים לסירוגין. מאז שחזרתי לארץ אני מרגישה שמערכת העיכול שלי לא תקינה - כאבי בטן, רגישות לכל מיני מזונות (בעיקר מן החי), לעיתים שלשולים, עצירויות וכו.. בבדיקת צואה לא נמצאו אמבות, קומפילובקטר, טפילים, סלמונלה או שיגלה. יש לציין שכחצי שנה לפני הטיול סבלתי מהליקובקטר שטופל באנטיביוטיקה ובבדיקה חוזרת נמצא שעבר. אשמח להצעות מה לעשות בעיקר מכיוון שגם לרופאת המשפחה אין פתרון.

פני למרפאה למחלות טרופיות בתה"ש מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים