מלריה והריון

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

11/03/2015 | 19:57 | מאת: מאיה

שלום, בעוד שבוע נטוס להודו לשלושה שבועות לאזור גואה וקארלה. אני אהיה בשבוע 20 להריון. ביקרתי במרפאת מטיילים וקיבלתי חיסון נגד שעלת ופוליו. חיסונעפ אחרים כגון צהבת קיבלתי בפעמים הקודמות שנסעתי למזרח. אם זאת רופא המטיילים לא אמר דבר בנוגע למלריה מלבד תמרחי טוב. האם יהיה טיפשי מיצידי לא לצרוך טיפול מניעה למלריה? ואם כן אשמח לדעת איזה.

אנא הפני השאלה למרפאה בה קיבלת ייעוץ מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים