חיסון הפטטיס A לצורך טיסה

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

09/08/2020 | 20:51 | מאת: ליה

שלום רב. אני מקבלת תרופה בשם מבטרה (הניתנת בעירוי אחת לחצי שנה). חצי שנה לאחר העירוי האחרון קיבלתי חיסון נגד הפטטיס A (לפני שלושה שבועות). עשיתי בדיקת נוגדנים היום (3 שבועות אחרי החיסון) והתשובה הייתה שלילית. כמה זמן לדעתך עוד עליי להמתין כדי שיתפתחו נוגדנים, בהתייחס לכך שאני אולי עדיין קצת מדוכאת חיסון בגלל שעברו רק 6 חודשים מהעירוי האחרון?

יש לחזור על החיסון לאח 6 חדשים ממועד החיסון הראשון חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

מנהל פורום רפואת מטיילים