חיסונים לתאילנד דלקת פרקים סטיל דזיז

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

09/07/2014 | 12:48 | מאת: אולגה

שלום! אני מעוניינת לטוס למשך חודש לתאילנד (בחודשים ספטמבר-אוקטובר). אני בת 26,ויש לי דלקת פרקים סטיל דזיז. אני נוטלת מטוטרקסט (7.5 מ"ג בשבוע) ופרדניזון (10 מ"ג בשבוע). רציתי לשאול האם אני יכולה לעשות את החיסונים לפני הטיסה לתאילנד. פשוט אני מפחדת שהחיסונים יכולים לגרום להתקף. תודה רבה והמשך יום נעים!

לאור מורכבות המקרה המלצתי היא לפנות מרפאת מטיילים באזור מגוריך לקבלת יעוץ מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים