ספארי טנזניה - חיסונים

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

28/08/2018 | 08:52 | מאת: ארז

לום רב אני נוסע במפתיע לטנזניה לספארי של 8 ימים בספטמבר הקרוב רציתי לברר : 1. איזה חיסונים נדרשים - ובפרט קדחת צהובה ודלקת קרום המוח 2. האם חיסון נגד טיפוס הבטן שקיבלתי באוקטובר 2015 עדיין מגן עלי ? 3. האם חיסון פוליו שלקחתי בעבר עדיין בתוקף תודה רבה

אין צורך בקדחת צהובה לגבי חיסונים אחרים שנדרשים אפשר לענות רק לאחר שמציצים בפנקס החיסונים הקודם מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-966633

מנהל פורום רפואת מטיילים