שהות בגובה 3500 מטר לאדם עם תעוקת לב יציבה

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

27/12/2017 | 10:48 | מאת: חיים

שלום רב רוצה ליסוע לקוסקו ומאצו פיצו ( גובה 3500 מטר ) שם יתכנו בעיות התאקלמות לגובה עקב אויר דליל. יש לי תעוקת לב יציבה, אינני סובל ממנה ועובר בהצלחה כל שנה בדיקות מאמץ . האם יש איזו בעייה מיוחדת מבחינתי במקומות אלו ? תודה חיים

לא ניתן לצפות מראש מי יסבול ממחלת גבהים פנה למרפאת מטיילים באזור מגוריך להדרכה וקבלת תרופות מנע מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

27/12/2017 | 19:41 | מאת: חיים

הכוונה בשאלתי היא אם לי מסוכן יותר השהות שם או אני כמו אדם רגיל. אם לי יש סיכון יותר מאדם רגיל אני מעדיף להימנע בכלל מליסוע לשם

מנהל פורום רפואת מטיילים