מלרון וקל בטן - תופעות לוואי?

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

04/11/2017 | 10:41 | מאת: שיר84

היי אני בתאילנד 3 ימים. שבוע לפני הטיול עשיתי חיסון שפעם ושבועיים לפני את החיסונים נגד טיפוס טטנוס וצהבת איי. אחרי עצירות של 3 ימים, שלשלתי היום 3 פעמים ולקחתי 2 כדורי קל בטן במקביל למלרון. חשה עייפות וכאבי שרירים בעקבות כך, ללא חום. מתלבטת לגבי אומגות למחר שנסגרו מראש. ולגבי טיול 3 ימים מחרתיי שמקבע מראש גם. איך להחלים כמה שיותר מהר?

השאלות שלך אינן בתחום הרפואה אלא השכל הישר. מי שמרגיש חולה צריך לשקול באיזה פעילויות הוא יכול או לא יכול להשתתף. הטיפול היעיל ביותר לרוב המחלות החריפות הוא מנוחה וזמן. אין דרך להאיץ את תהליך ההבראה. מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

מנהל פורום רפואת מטיילים