איך יודעים מינון חיסון נגד כלבת ? VERORAB

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

29/09/2017 | 10:14 | מאת: אתי

שלום רב, שאלה נוספת בפורום .הבן שלי בן 25 + ננשך על ידי שועל בבוליביה. יומיים בערך לאחר הנשיכה קיבל חיסון אחד נגד כלבת. ובגלל חוסר ידע או אי הבנה לא המשיך את כל סידרת החיסונים. VERORAB כולל חומר נוסף שהבנתי שהוא מדלל : SOLVENT/ או SOLVANT. לאחר התייעצות החל לקבל בבית חולים בבוגוטה סידרה חדשה וזאת כחודש וחצי לאחר הנשיכה (14/9) היום הוא צריך לקבל חיסון מס' 4 . ייתכן וייעשה במקום אחר ולא באותו בית החולים בבוגוטה . כיצד יודעים מה המינון הנדרש ?? לפי משקל ? גיל ? פשוט רוצה למסור לו . כדי שיהיה עירני יותר וישים לב למה שהוא מקבל תודה אשמח לתשובה דחופה. גמר חתימה טובה

המינון הוא אחיד לכולם מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

09/12/2017 | 00:47 | מאת: אתי

בשעה טובה הבן שלי חזר מדרום אמריקה. וזאת לאחר שבחודש אוגוסט ננשך על ידי שועל. יצא מהארץ ללא חיסונים נגד כלבת. ואת סידרת החיסונים הנדרשת לאחר הנשיכה. ולאחר התייעצות כאן. שאני מודה מאוד. עשה 5 חיסונים כחודש לאחר הנשיכה. הבן שלי ברוך השם בסדר,גמור! האם בכל זאת יש צורך בבדיקה כל שהיא ? בדיקת דם מיוחדת לאחר הנשיכה ? והאם כשחוזרים מטיול של חצי שנה יש צורך בבדיקות מסויימות ? מודה מראש על התשובה. ומודה על התשובות לשאלות ששאלתי כשבני היה עדיין בחו"ל. לאחר שננשך. שבת שלום!

מנהל פורום רפואת מטיילים