רגישות בסינוסים עקב הרמת סינוס בטיסה

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

27/09/2017 | 23:12 | מאת: ויוי

שלום רב עברתי לפני חודש הרמת סינוס והשתלת עצם , עדיין יש לי רגישות בסינוסים ואני מרגישה לחץ באיזור האף . קראתי שאסור לטוס לפחות חודש . במוצאי שבת אני טסה עם טיסות קונקשן, אני חרדה מהמצב , מה עלי לקחת כדי להקל על הלחץ בעת ההמראה והנחיתה ? האם כדור קלרינז רפטאבס יכול להועיל למצב שלי ? האם יש כדור אחר ? האם מיי מלח יועילו ? מציינת שאין לי גודש באף , אך יש לי לחץ באיזור האף וחוסר נעימות . אודה לתשובתך בתודה מראש ויוי

לא מכיר מגבלה של טיסה בעקבות מצבך אך מציע להתייעץ עם הכירורג פה ולסת שביצע את הפעולה מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

מנהל פורום רפואת מטיילים