זיהום בדרכי נשימה לאחר טיול בויאטנם

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

20/06/2017 | 14:28 | מאת: גורדי

שלום, לפני כחודשיים וחצי חזרנו מטיול בויאטנם לאחר שאשתי חלתה בזיהום קשה בדרכי הנשימה. מאז היא חולה עם קשיים בנשימה, השמנה (עם חוסר יכולת להרזות), כאבי שרירים, עייפות עם חוסר יכולת לישון, כאבי ראש, כאבים בעיניים, לעיתים חום. אנא סיועך,

המקרה שאתה מציג אינו יכול לקבל טיפול באמצעות האינטרנט. מציע לך לפנות לייעוץ אצל מומחה למחלות זיהומיות ו/או מומחה לראות. תוכל למצא מומחים אלו במסגרת קופת החולים בה אתה מבוטח לאחר שתקבל הפניה מתאימה מרופא המשפחה שלך. מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

מנהל פורום רפואת מטיילים