דלקת אוזניים חמורה במזרח

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

16/01/2017 | 03:23 | מאת: גיא

שלום, נמצא כרגע בפיליפינים. לפני יומיים התחילו כאבים באוזן שבלילה הפכו לדלקת עם כאבים חזקים. טיפות אוזניים לא עוזרות. לי יש שש כמוסות של אנטיביוטיקת אזניל ממנה לקחתי אחת ולשותפה לטיול יש מוקסיפן. מהן דרכי הטיפול? יש לציין שבאותה אוזן יש גם אינפקציה בעגיל טרגוס בו אני מטפל, ואולי הדלקת נגרמה מנוזלים שנכנסו כך לאוזן. מחר יש לנו כמה טיסות בין האיים פה. האם הדבר מסוכן? תודה מראש

עקב תקלה טכנית לא ניתנה תשובה בזמן - אם עדיין רלוונטי, אנא הפנה השאלה שוב

מנהל פורום רפואת מטיילים