תופעות לוואי של ליטורבה

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

20/04/2011 | 16:56 | מאת: לוסט

שלום, יש לי כולסטרול גבוה תורשתי וטופלתי בליפיטור 80 מ"ג ואיזיטרול, שילוב שאיזן אותי. לאחרונה קופ"ח החליפה את הליפיטור באטורבסטטין וזה לא התאים לי אז נתנו לי ליטורבה במקום. מאז אני סובלת מכאבים באצבעות הידיים ובמפרקים. האם אלה תופעות לוואי מנטילת ליטורבה?

שלום לוסט כאבי שרירים יכולים להיות תופעת לואי של טפול בסטטינים (ליפיטור ותחליפיו כלם שייכים לקבוצה זו). עליך לפנות לרופא המשפחה שלך ע"מ להחליט אם ומתי להפסיק הטפול ולאיזו תרופה להחליף ד"ר וולפוביץ

14/06/2012 | 10:48 | מאת: מודאג

06/08/2012 | 11:33 | מאת: ה

תלוי באיזה גיל אתה ויש פתרון אנא פנה לרואה המשפחה

17/09/2013 | 11:56 | מאת: לירון שמם

לעוד פרטים אני ב0542200608

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול