סימבסטין

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

19/11/2008 | 21:42 | מאת: bluemoon

קראתי שנטילתסימבסטטין יכולה לגרום כאבי פרקים וברכיים.מה ניתן לעשות ע"מ למנוע כאבים אלו ?

שלום אחת מתופעות הלואי של סימבסטטין היא כאבי שרירים ולעתים גם דלקת בשרירים במתבטאת בכאב ובשנוי בבדיקות הדם, אבל זו תופעת לואי לא שכיחה ולא ניתן לקבוע מראש מי מהמטופלים יסבול מתופעה זו. בכל מקרה, במידה ומופיעים כאבי שרירים תוך טפול בתרופה זו יש להועץ ברופא. ובכלל זו תופעה הפיכה -כך שאין לחשוש מנסיון טפולי כזה. ד"ר אפרת וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול