שילוב של שתי תרופות

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

13/12/2009 | 19:01 | מאת: איזבלה

יש לי גם כולסטרול גבוה וגם טריגליצירידים גבוהים. אני מקבלת הן ליפיטור והן ליפנור. האם צירוף זה יכול להסדיר את הבעיה? עלי לציין שאני לוקחת קומדין. בתודה איזבלה

14/12/2009 | 09:27 | מאת: תיקי

אלא על איזיטרול בשילוב על סטטין. זה הדבר היחידי שאני יכולה להגיד, מכיוון שאני בשלבי ההתחלה של לקיחת טיפול תרופתי.

שלום איזבלה אכן ליפיטור בעקר מיועד להפחית רמת כולסטרול וליפינור בעקר מוריד רמות טריגליצרידים. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול