כאבי שרירים

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

24/07/2014 | 16:08 | מאת: אייל

שלום בשנה האחרונה החלפתי שלוש תרופות לטיפול בכולסטרול כאבי שרירי בכל הגוף ברגלים בגב שאלתי האם יש תרופה לטיפול בכולסטרול ולא לסבול כאבי שרירים הפסקתי לקחת את התרופה אני מרגיש מצוין לא כאבי ולא כלום תודה אייל

שלום רב תרופות ממשפחת הסטטינים נוטות לגרום לכאבי שרירים. יש לנסות את כלן לפני ששוקלים תרופות אחרות. ישנן גם תרופות אחרות שיכולות להפחית רמת כולסטרול: איזיטרול, פיטוסטרולים וקווסטרן. ממליצה לפנות לרופא המשפחה ע"מ להתאים לך הטפול. ד"ר אפרת וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול