תוצאות חריגות ???

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

13/04/2014 | 21:10 | מאת: ירון

שלום ד"ר להלן תוצאות הבדיקות HDL 55 GLUCOSE 95 LDL 140 NON HDL 175 TRIGLYCERIDES 169 CHOLESTEROL 230 אני בן 45 רזה לא מעשן ולא שותה וצמחוני מעל שנה,ממעיט באכילת מוצרי חלב וביצים. בעבר התגלה אצלי כבד שומני,אבא שלי סובל מסכרת וכולסטרול גבוהה-מטופל בתרופות. האם תוצאות הבדיקה חריגות ומצריכות טיפול תרופתי או דיאטה ופעילות גופנית בלבד ? תודה מראש ירון

שלום ירון אם אתה בריא ללא מחלות רקע, הרי שבשלב זה ממליצה למצות קודם כל טפול לא תרופתי (דיאטה דלת כולסטרול מונחית ע"י דיאטנית מוסמכת+פעילות גופנית רוטינית) ורק לאחר מינימום של 3 חדשים להעריך שוב מצב השומנים (ערכי LDL וטריגליצרידים שלך מעט גבוהים). כמובן כל הנ"ל בהשגחת רופא המשפחה ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול