ירידה של 40 יחידות בטריגליצרידים

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

17/03/2014 | 23:16 | מאת: אשתו של

שלום דר וולפוביץ לבעלי טריגליצרידים גבוהים, לפני כ 3 חודשים היה לו 470- מאז עשה ניקוי רעלים אצל נטורפתית, ירד 15 קג (לא צריך לרדת יותר) רץ פעמים-שלוש בשבוע, אבל היום התוצאה היתה 410. האם זאת ירידה מספיק טובה? תוך כמה זמן ניתן לצפות לירידה משמעותית יותר?

שלום כאשר הטריגליצרידים תחת 500, יש למצות קודם כל טפול לא תרופתי ע"י דיאטה (המונחית ע"י דיאטנית מוסמכת)ופעילות גופנית רוטינית. בד"כ רואים תוצאות אחרי 3 חדשים. אינני יודעת איזו דיאטה ביצע בעלך אבל ממליצה לבדוק עם דיאטנית כנ"ל לגבי התוכן של הדיאטה (האם מתאימה למטרת הורדת הטריגליצרידים). לאחר מצוי האפשרויות הנ"ל ממליצה להוועץ ברופא המשפחה באם יש צורך בטפול נוסף. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול