איזה רופא אני צריך לפנות -תחום

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

12/02/2014 | 15:28 | מאת: מאיר

אני בן 28 ,מצאו אצלי URIC ACID גבהה -16 ,בעיות הורמונאליות של היתר כליה-קורטיזול נמוך.ואכי מתעצבן אותי שאני לא יכול לאכול מוצרים מסויימים: חלבון סויה,שיעוית ,ביצים,מוצר אחרון-דגים כמו סלומון.שומנים בדם גבההים,עמסת סוכר 90 גרם ירידה לפני עמסה 90 לאחר 60.HDL=נמוך-30-42 נתרן נמוך .לאחר מוצרים האלה -שתן הופך לכהה וצואה חסר צבע עם עצירות לפעמים וגם לפעמים התקווצויות של שרירים לאחר 1.3-1.7 שעה לאחר אוכל מסויםץ

שלום מאיר לגבי השומנים אינני יכולה להתיחס כי לא פרטת הערכים. לגבי שאר התלונות ציינת אוסף של בעיות בתחומים שונים שאינם בתחום פורום זה. ממליצה לפנות לרופא המשפחה

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול