האם התרופהAMG 145 יעילה להורדת כולסטרול

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

30/10/2013 | 14:51 | מאת: מנחם

מצאתי את זה ממצאי מחקר חדשים שהוצגו לאחרונה בכנס של ארגון בריאות הלב האמריקאי, הראו כי תרופה חדשה הנקראת בשלב זה AMG 145, עשויה לעזור למטופלים שנוטלים כרגע סטטינים להורדת רמת הכולסטרול מסוג LDL. התרופה החדשה מצליחה לצמצם את ה-LDL ב-66% תוך שלושה חודשים בלבד. החוקרים מבית החולים בריגהם שבבוסטון, ארה"ב, מצאו כי התרופה AMG 145 מסוגלת לעזור לאנשים שנטילת סטטינים בלבד אינה מצליחה להוריד את רמת הכולסטרול "הרע", מסוג LDL.

שלום מנחם אכן התרופה אותה הזכרת היא תרופה שנועדה לשפר הורדת כולסטרול בעקר בחולים שהטפול בסטטינים מוצה אצלם ללא הצלחה. כרגע התרופה היא נסיונית בלבד והשמוש בה הוא רק דרך מחקר (כולל בארצנו). במחקר זה התרופה ניתנת רק לחולים שעברו ארוע לבבי בחדשים האחרונים. אם אתה מתאים להגדרה זו ואתה מתעניין בתרופה, שלח לי מספר טלפון ואדבר איתך על כך בע"פ. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול