כאבים משימוש בסטטיהים

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

16/09/2013 | 08:25 | מאת: צבי

שלום אני בן 75 סובל מטרשת העורקים יש לי שלוש סטנדים לאחר שלושה צינטורים במהלך 4 שנים האחרונות .עד עכשיו השתמשתיLAPITOR 20 מיליגרם וה HDL 60-70 והרופאים היו מרוצים .לצערי בחודשים האחרונים קבלתי כאבים חזקים בשוקיים באמצע הלילה או לפנות בוקר דבר המשבש לי את החיים .בשלב זה הורדה אפילו ל10 מיליגראם של רוב הסטטינים לא עזרה ועדיין בצורה חד משמעית אני מקבל כאבים ברגליים באמצע הלילה או לפנות בוקר .כל תוספי המזון שלקחתי אינם מונעים את התופעה -אך אם אני מפסיק את הסטטין ליומיים הכאבים נעלמים .אני לוקח תרופו נוספות כמו אלקטרוסין לבלוטת המגן אספרין ופלווקב כמו כן אני לוקח ליריקה נגד כאבים של מערכת העצבים ברגל כתוצאה מפריצת דיסק אך אינה במצב המאפשר ניתוח . מה ניתן לעשות במקרה כזה כי בלי הורדת הקולסטרול ברור לי שאני מסכן את עצמי ומצד שני כל סטטין גורם לי בעיות שינה חמורות . ברור לי שאני חייב לאכול אוכל בריא דל קולסטרול אך מה עוד אני יכול לעשות ?המשקל שלי בערך כ 2-3 קילו מעל מה שמומלץ.

שלום צבי האם תוכל לשלוח לי מספר פלאפון שלך? אני סבורה שבשיחה בע"פ אוכל לענות בצורה יותר ברורה. ד"ר וולפוביץ

16/09/2013 | 20:35 | מאת: צבי

אין לי בעיה וגם אשמח לשוחח עם מומחה בנושא רק איך אני מעביר לך את הנייד שלי מבלי שכל אחד יכול לראות אותו -אני פשוט רוצה קצת לשמור על פרטיות כלפי אחרים . תודה על הרצון לעזור לי . צבי

18/09/2013 | 05:25 | מאת: צבי

הנייד שלי הוא : 0544961184 - את יכולה להתקשר בכל שעה ובכל יום שיראה לך . בתודה צבי

18/09/2013 | 05:26 | מאת: צבי

הנייד שלי הוא : 0544961184 - את יכולה להתקשר בכל שעה ובכל יום שיראה לך . בתודה צבי

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול