כולסטרול נמוך

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

06/08/2013 | 13:20 | מאת: יהודה

שלום, אני בן 21 , בדיקות דם אחרונות הראו את התוצאות הבאות: כולסטרול-134 HDL 38 LDL 56 טרגליצרידים 198 לגבי הטרגליצרידים אני מבין שזה גבוה , אבל מה המשמעות של בדיקת הכולסטרול שלי.יש לציין שזו הפעם הראשונה שאני בודק כך שאין לי נתונים קודמים של שומנים בדם. בברכה יהודה

שלום יהודה יש לך הפרעה קלה בבנושא השומנים בדם: טריגליצרידים מעט גבוהים ורמת HDL נמוכה. קרוב לודאי שנולדת עם נטיה זו וההתיחסות לכך תלויה ברקע הרפואי שלך. אם אתה בריא הרי שבמצב זה אין הרבה מה לעשות אלא לעקוב. ממליצה לפנות לרופא המשפחה. ד"ר אפרת וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול