רמת טריגליצרידים גבוה מאוד

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

06/05/2013 | 00:27 | מאת: אמיר

שלום ותודה על השירות המבורך . נבדקתי לאחרונה והתגלה שיש לי כולסטרול רע גבוה 246 כולסטרול טוב נמוך 32 וטריגלצרידים 734!!!!!!!!!!!! שאלתי היא האם יש לי בעיה מטבולית או שמא יש סיכון עכשיו מוגבר לדלקת בלבלב .... אני דואג מאוד אשמח לעצתך . אמיר .

שלום אמיר רמת טריגליצרידים מעל 500 עלולה לגרום לדלקת בלבלב. גם שאר השומנים שציינת אינם תקינים, אבל בלי לפרט הרקע הרפואי שלך 0גיל מחלות ספור משפחתי עשון תרופות וכו) לא אוכל להתיחס לשאלותיך. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול