נזקי תרופות כרוניות

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

10/04/2013 | 08:41 | מאת: שישי

שלום, אני נוטלת מעל 20 שנה סימבסטטיו ודומיו, התחלתי לפני כחצי שנה ליטול קרדילוק. בבדיקת דם שביצעתי אתמול, קיבלתי את התוצאות הבאות. אני מבקשת לדעת מה עלי לעשות? תודה. EOS% 7.2 . EOS abs 0.7. MPV13.7 HCT 36.7 המטוקריט . RBC 4.17 . GGT 44. גלוקוז 117. כולסטרול 180.3 טריגליצרידים 107 כולסטרולHDL 64 כולסטרול LDL 94.6 .

שלום שישי רמות השומנים בדמך סבירות. שאר הענינים שהעלת במכתבך אינם בתחום פורום זה. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול