בדיקות גרועות

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

29/06/2011 | 11:18 | מאת: משה

בן 57. הולך הרבה ברגל מקבל תרופות נגד לחץ דם וכולסטרול. לפני שנתיים הופסקה תרופה נגד טריגליצרידים. לאחרונה מרגיש עייפות ולא חש כל כך טוב. טריגליצרידים 380 HDL 38 LDL לא נבדק כולסטרול כללי 220 NON HDL 189 תור לרופא בעוד מספר ימים. מה ניתן לעשות?

29/06/2011 | 11:26 | מאת: משה

בדרך כלל בריא. אין רקע משפחתי

שלום משה האינפורמציה שמסרת היא כה חלקית (אילו תרופות אתה כן לוקח, האם אתה מעשן, ספור משפחתי וכו) שאינני יכולה לענות לך תשובה מושכלת. בגדול יש לך הפרעות בשומני הדם ואני ממליצה לך לפנות לרופא המשפחה ע"מ לאזנן. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול