תרופה גנרית לליפיטור

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

29/06/2011 | 11:01 | מאת: עמיחי

מזה מספר חודשים שמכבי החליפה את הליפיטור בגנרי של טבע שנקראת אטורבסטטין. הגנרי משאיר טעם לוואי רע בפה, הוא ארוז בצנצנת עם גלילים קטנים שאפשר לבלוע בטעות במקום את התרופה. הגלילים הללו מקשים על הוצאת הגלולות מהצנצנת. מאז שאני לוקח את הגנרי התחילו כאבי רגליים. מה קורה עם התרופה הזו? תודה

שלום עמיחי לכל תרופה יש פוטנציאל לתופעות לואי ותופעות אלה בהחלט אינדיבידואליות. ישנם הרבה פציינטים שמרגישים מצוין בלוקחם אטורבסטטין. אבל, אם תרופה מסוימת גורמת לתופעות לא נעימות יש להחליפה. ממליצה לך לדווח לרופא המשפחה על תחושותיך ולבקש שנוי. בהצלחה ד"ר וולפוביץ.

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול