שומנים בדם

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

11/06/2011 | 23:25 | מאת: גילה

שלום, האם ניתן להוריד שומנים בדם ללא תרופות? ע"י תזונה נכונה וטיפול טבעי? מדובר במבוגר בגיל 70 שמקבל גם תרופות לדילול דם ולחץ דם. אודה לתשובתך.

שלום גילה טפול לא תרופתי (דיאטה ופעילות גופנית) הם חלק של הטפול ברמות שומנים גבוהות בדם. בכל מקרה יש להחליט ספציפית ע"פ הערכים והרקע הרפואי למי מתאים טפול זה או אחר. לכן אינני יכולה להתיחס ספציפית לשאלתך. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול