פצעונים בישבן

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/02/2002 | 16:58 | מאת: אפרת

שלום. אני לא בטוחה שפניתי לפורום הנכון אך אין פורום רפואת עור. אני בת 30 וסובלת מפצעונים בישבני מאז נעוריי. התופעה אף מחמירה בעקבות חשיפה לשמש, מים וחום. (אפילו בים עם בגד ים שלם). רופאת עור רשמה לי fucidin ו-RetAvit 0.05 מה שבאמת מסייע מאוד להעלמת הפצעים אך כעבור זמן התופעה חוזרת. הרופאה גם אמרה לי שהתופעה שכיחה בקרב רוב האוכלוסיה אך אין זה מספק אותי. עלי לציין שעקב זאת קשה לי מאוד להחשף לאינטימיות עם גבר ואני בורחת ממצבים אלה מיד. אני רווקה (אולי בגלל זה). מה אני יכולה לעשות כדי להעלים את התופעה כליל? תודה מראש.

שלום אפרת, ראשית- את כנראה באמת בפורום הלא נכון, היות ולא נראה כי בעיתך הבסיסית היא זיהומית (אך ייתכן שמדובר בזיהומים משניים כתוצאה מגרד או מחסר אימונולוגי). שנית- הבעיה שלך איננה "שכיחה בקרב רוב האוכלוסיה" ובהחלט יש מקום לברר ולפתור אותה. ולסיום- אני מציע לך לא להיסתפק באינטרנט לשם כך אלא לפנות שוב לרופא(ת) עור כדי להיבדק (שוב) בצורה ייסודית, ואני מקווה שזה יעזור. הרבה בריאות אפי

07/04/2002 | 20:50 | מאת: רוני

שלום אפרת, אני סובל מאותה בעייה. צרי איתי קשר למייל המצ"ב, אולי יחד נוכל למצוא פתרון.

מנהל פורום מחלות זיהומיות