וירוס ארוך טווח

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/06/2002 | 02:55 | מאת: מיכל

שלום, בשנה האחרונה אני סובלת מחולשה, כאבי ראש, סחרחורות, כאבי גב, נזלת דלילה ולפעמים חום נמוך - הכל ברמה כזו שהחלטתי לקחת חופשה מהעבודה לחודשיים ולנוח קצת, אבל זה לא עובר. עברתי בירור נוירולוגי מלא וכלום לא נמצא. כנ"ל ב-אא"ג ובבדיקות דם. הרופא שלי טוען שמדובר בוירוס ארוך טווח, מעין שפעת שבמקום שבוע, עוברת אחרי שנה-שנתיים. האם זה יכול להיות? אם כן, איך זה שלא זיהו אף וירוס כזה?

שלום מיכל, אני לא מכיר "שפעת שנמשכת שנתיים", וגם המונח מ"וירוס ארוך טווח" הוא מושג חדש עבורי. יחד עם זאת, נגיפים אחדים- כגון EBV או CMV- יכולים לגרום לתחלואה ממושכת, ויש המיחסים להם (כמו גם לנגיפים ולמיקרואורגניזמים אחרים)את "תסמונת התשישיות הכרונית" שממנה ייתכן ואת סובלת. אני ממליץ לך לראות רופא/ה ש"מתמחה" בתסמונת זו ואולי הוא/היא יוכל/תוכל למצוא את הסיבה (ואת התרופה) למחלתך. הרבה בריאות אפי

18/06/2002 | 20:31 | מאת: מיכל

מישהו אמר לי שאולי יש לי את מחלת היאפים, אבל רופא המשפחה אמר שמי שחולה במחלה הזו סובל בעצם מ "וירוס ארוך טווח" שזה וירוס של שנה-שנתיים... איפה אפשר למצוא מומחה לתשישות הכרונית? יש מומחים כאלו מטעם קופות חולים?

20/02/2003 | 07:48 | מאת: ח-ש

מיכל להלן תרופה טבעית למחלתך חצי חבילה כוזברה חצי חבילה פטרוזיליה שישה שיני שום שלושת רבעי כוס חומץ תפוחים כוס מים כוסית שמן זית אופן ההכנה להכניס ולערבל הכל למיקסר לאחר מכן לסנן לתוך כלי עם גזה להכניס התמצית למיכל קטן וסגור ולשתות כף אחת בבוקר ובערב רפואה שלמה

מנהל פורום מחלות זיהומיות