שימוש בדאלאצין - המשך

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/06/2002 | 10:25 | מאת: גיל

שאלתי לגבי דלקת בנרתיק לפני כשבוע. האם יש סיכוי שהטיפול בדאלאצין יגרום לברקסטון היקס - צירי דמה, או להתגברותם? כי לפני הטיפול היה לאשתי ציר אחד כזה ביום, וכעת (אחרי 6 מנות דאלאצין) זה קורה מספר פעמים בלילה וממשיך לתוך שעות היום, דבר שלא היה קודם. תודה.

שלום גיל, לא מוכרת לי תופעת לוואי זו של CLINDAMYCIN, אך אני מציע לך להפנות את שאלתך לגניקולוג שלכם (היות וסביר יותר כי יש לכך סיבה אחרת שייתכן ומצדיקה טיפול). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות