cmv

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/06/2002 | 09:47 | מאת: עידו

חליתי לפני שלושה חודשים ב-cmv היה לי חודש חום גבוה . ביצעתי בדיקה לאחרונה והיה לי -- cmv igg 4..96 cmv igm positive אני סובל מתשישות וחוסר בריכוז . שאלתי היא : האם אני חולה עדיין במחלה האם יש קשר לעייפות , ולתשישות ומתי זה עובר תודה מראש עידו

07/06/2002 | 23:32 | מאת: ד

ד'ר נכבד הרשה לי גם כן להגיב וירוסים בדרך כלל אינם עוזבים את הגוף, לאחר שהגוף מצליח להיתגבר המצב הופך לכרוני ואפשר לחיות עם זה שנים ללא כל תחושה של חולשה. יש וירוסים שצריך סבלנות איתם הומאופטיה עובדת נפלא על וירוסים

08/06/2002 | 18:29 | מאת: שאול

ד. נכבד, הרשה לי להגיב נדמה לי שהוירוס היחיד שנשאר בגוף לאחר ההבראה, הוא הוירוס של אבעבועות רוח שעלול לאחר שנים רבות להתפתח לשלבקת חוגרת. בדרך כלל, לאחר שהגוף התגבר על הוירוס, הוא לא יהיה קיים יותר ומה שישאר בדם הם תאי זיכרון ונוגדנים שישמרו שהוירוס לא יתקרב יותר. ועוד אם תרשה לי להוסיף אם הומיאופתיה מרפאת מחלות ויראליות, איך יתכן שהרפואה הקונבנציונאלית לא חטפה את תרופות הפלא הללו? הרי אין לרפואה הרגילה שום תרופה כנגד וירוסים מלבד הרפס זוסטר..... תאמין לי ד. ידידי. לא כל כך בטוח שיש לרפואה ההומאופטית תרופה כנגד וירוסים.

שלום עידו, בלי להיכנס לוויכוח בין חסידי ההומאופטיה למתנגדיה- ייתכן מאד שהזיהום שלך בנגיף ה- CMV מותיר את אותותיו גם בצורה של חולשה ממושכת (תסמונת התשישות הכרונית). לצערי, עלי להודות שגם לרפואה הקונבנציונאלית (אותה אני מניח שאני מייצג בפורום), וגם לרפואה האלטרנטיבית (למרות טענת נציגיה בפורום)- אין פתרון מוכח לבעיה. הבשורה הטובה- במקרים רבים החולשה חולפת מעצמה, הגם שבאיטיות מרגיזה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות