חתך בלשון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/06/2002 | 14:59 | מאת: ג'ק

שלום, לפני כשבוע קיימתי יחסי מין אורליים חד פעמיים עם בחורה. עד עכשיו יש לי מתחת ללשון, ב"גזע הלשון", חתך קטן לבן והייתי רוצה לדעת אם זה יכול להצביע על אפשרות של זיהום כלשהו. תודה מראש.

שלום ג'ק, בהחלט יכול להיות שמדובר במחלת מין- כגון הרפס או זיהום אחר. אני ממליץ לך לגשת לרופא ולהיבדק (וכמובן שבעתיד לבחור את בנות הזוג עמן אתה מקיים יחסי מין לא מוגנים בקפידה). הרבה בריאות אפי

07/06/2002 | 16:46 | מאת: ג'ק

שלום אפי, תודה על עזרתך. הייתי מעוניין לדעת לאיזה רופא מוטב שאפנה? רופא שמתמחה במחלות זיהומיות או כל רופא עור ומין יוכל לעזור? תודה מראש שוב, ג'ק.

מנהל פורום מחלות זיהומיות