לשון מבריקה דחוף!!!

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/02/2002 | 11:46 | מאת: אריאל

שלום אפי אני סיימתי לא מכבר טיפול נגד חיידק הליקו אבל לאחרונה יש לי קטע גדול מהלשון שהוא אדום ומבריק ולא בעל מרקם קטיפתי כמו השוליים של הלשון יש לציין שזה מלווה לפעמיים ביובש בלשון ומרירות מסוימת כשאני מעביר את אצבעי על הלשון אני מרגיש התנגדות יש לציין שלפני כן במקביל היתה לי מין פריחה בללל הפה ובחייך העליון של כמו נקודות אדומות יש לך הסבר לזה אנא בדחיפות בתודה מאש אריאל

שלום אריאל, לצערי אין לי הסבר משכנע לתלונתך, ולא נראה לי שמדובר בבעיה זיהומית. כדאי שתשאל בפורומים אחרים- אולי של רופא פנימאי או גאסטרואנטרולוג. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות