צירים מוקדמים בשל דלקת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/06/2002 | 14:34 | מאת: גיל

בבדיקה בבית חולים: "בבדיקה PS: ללא סימני דמם או ירידת מים, סימני דלקת מובהקים עם הפרשה מרובה. צוואר קיים סגור". האם הדלקת, על פי התשובה, היא בצוואר הרחם? האם דלקת כזו עלולה לגרום לצירים מוקדמים (שבוע 19)? השאלה היא בגלל שביום שישי בבוקר, שבת בבוקר ושני בבוקר היתה מעין התקשות חריפה של הבטן שנמשכה כדקה או שתיים, ולא חזרה. גם היום בבוקר היתה התקשות פחות חריפה, שחלפה. בבדיקת מוניטור בבית החולים לא נראו צירים במשך 20 דקות, אך הבדיקה נערכה לאחר שההתקשות חלפה. תודה.

שלום גיל, תשובתי לשאלתך הראשונה: אין לי מושג- צריך להפנות את השאלה לרופא/ה שביצע/ה את הבדיקה!...מבחינתי כקורא, יש גם אפשרות ש"סמני הדלקת המובהקים" הם בנרתיק (VAGINA). בכל מקרה, וזו גם תשובתי לשאלתך השניה: זיהום בצוואר הרחם או בנרתיק במהלך הריון יכול בהחלט לגרום לצירים מוקדמים וללידה מוקדמת, וזו סיבה נוספת לברר עם הרופאים שלך איפה בדיוק הדלקת, מה אופיה, ואם מדובר בזיהום - איזה טיפול עלייך לקחת כדי לחסלו בטרם יגרום נזק להריון. הרבה בריאות אפי

05/06/2002 | 17:26 | מאת: גיל

גם אני הבנתי כמוך, אבל הרופא לא מוכן לענות לי, ואומר שמכתב השחרור הוא לא עבורינו, ושרופא אמור להבין. הוא נתן טיפול של קרם דאלאצין. מה זה אומר? יש דרך לוודא שאין נזק להריון? האם זה תלוי בגורם הספציפי של הדלקת - כי משטח נשלח לבדיקה. תודה.

מנהל פורום מחלות זיהומיות