מחלת הנשיקה ובני בן ה-5 חודשים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/05/2002 | 21:30 | מאת: מלי

שלום רב!!!!! בני בן חמישה חודשים , בעלי חולה במחלת הנשיקה( כך הובחנה המחלה) נאמר לי שאין לנו מה לחשוש מקירבה בינהם או ביננו האם זה נכון שרק מגע של רוק יכול להדביק ? תודה

שלום מלי, לא רק רוק יכול לדבק, אלא גם הפרשות של דרכי הנשימה העליונות (למשל בזמן עיטוש או שיעול), כך שהייתי ממליץ להיזהר. יחד עם זאת, אם את מחוסנת באופן טבעי נגד הנגיף (ב"זכות" העובדה שאולי נדבקת בנגיף בעבר), ייתכן מאד שבנך בן החמשה חדשים מחוסן גם הוא (ב"זכות" חלק מהנוגדנים שלך שעברו אליו במהלך ההריון ועדיין קיימים בגופו). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות