תוצאות בדיקות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/02/2002 | 12:21 | מאת: דני

עברתי בדיקות לגילוי מחלות מין : VDRL=Negative HBS Antigen = Negative וגם בדיקת שטן תקינה האם ניתן להגיד בוודאות ש אין לי שום מחלה מין המעוברת בצורה אורלית אין לי שום סימנים חיצונים גם ואין הפרשות?

שלום דני, ע"ס התוצאות שצרפת ניתן רק לאמר שהסבירות שלקית בסיפיליס או בהפטיטיס בי היא נמוכה. הרבה בריאות

שלום דני, ע"ס התוצאות שצרפת ניתן רק לאמר שהסבירות שלקית בסיפיליס או בהפטיטיס בי היא נמוכה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות