רקמת השומן בעור

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

15/05/2002 | 12:38 | מאת: אורלי

מה זה רקמת השומן ? איך נוצרת דלקת ברקמת השומן,ואיך ניתן לטפל בזה?

שלום אורלי, תצטרכי לתת לי אבחנה יותר מדויקת מאשר "דלקת ברקמת השומן" (רצוי את המינוח הלועזי המדויק שנתן לך הרופא) כדי שאוכל להבין במה מדובר ולתת לך תשובה ענינית. הרבה בריאות אפי

16/05/2002 | 09:08 | מאת: אורלי

16/05/2002 | 09:14 | מאת: אורלי

דוקטור בוקר טוב. בהמשך לשאלתך (שם המונח) אין לי את שם המונח,אבל אני אתאר לך איך זה נראה ,ואולי דרך זה תוכל להבין אותי ולתת לי תשובה. יוצאים לי פצעים על העור ,והם מתחת לעור ,כשאני נוגעת בזה אני מרגישה אותם מאוד קשים ולוקח להם להגליד עד חצי שנה (זה לא שושנת ירחו). בעבר הייתי מטופלת בבית חולים בארץ(לא רוצה לנקוב בשמו) ,והם אמרו לי שזה כנראה נוצר מדלקת ברקמת השומן,ויתן לטפל בזה ע"י אסטרואדים,אבל הם לא רוצים לתת את התרופה הזאת מכיוון שזה יכול לגרום לבעיות אחרות בגוף,למשל,בעיה בכבד?

מנהל פורום מחלות זיהומיות