אבעבועות רוח

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/05/2002 | 23:20 | מאת: אורלי

שלום רב! אבי חלה בשלבקת חוגרת ,בני בן השנתיים טרם חלה באבעבועות רוח וגם לא חוסן. האם יש טעם לתת לו עכשיו את החיסון או שזה מאוחר מדי? בתודה אורלי

שלום אורלי, הסיכוי שבנך ידבק באבעבועות רוח משלפוחיות השלבקת החוגרת של אביך הוא קטן (אלא אם הם נמצאים במגע מאד הדוק אחד עם השני- למשל ישנים באותה מיטה). יחד עם זאת, בהחלט כדאי "לנצל את ההזדמנות" ולחסן את הילד כנגד הנגיף (חיסון המומלץ כיום לכל ילד- בלי קשר למחלותיו של סבו). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות