מחלה- האם היא תחזור

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/05/2002 | 19:02 | מאת: שרון

שלום לפני כ 4 שנים חליתי ב"ריקרציה" -(אני מקווה שהגיתי נכון) - כתוצאה בליטוף כלבים - או טיול במערות - עשיתי את שניהם. אושפזתי וטופלתי באנטיביוטיקה האם יש סיכוי שמחלה זו עדין בגופי ותחזור שנית ? אציין רק שמחלה זו פגעה קצת בתפקודי הכבד שלי - שחזר אח"כ לתפקוד מלא תודה

שלום שרון, המחלה בה לקית לפני 4 שנים כבר חלפה עברה לה, והחיידק אינו נמצא יותר בגופך כך שאין סכנה שהמחלה "תחזור". יחד עם זאת, אם תמשיכ/י להמצא בקרבת כלבים ולטייל ברחבי העולם (באזורים בהם החיידק שכיח)- את/ה עלול/ה להידבק גם בעתיד בסוגי ריקטציה אחרים. הרבה בריאות אפי

18/06/2002 | 06:14 | מאת: pony

'' my friend efy dont wrry u be ok very soon your the BEST DR U BE OK IS REALY NOTHIG I WISH U BE STRONG GOD BLESS U AMNE

מנהל פורום מחלות זיהומיות