זיהום מפחמן חד-חמצני

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

11/05/2002 | 11:55 | מאת: סווטה

שלום! ברצוני לשאול אותך מספר שאלות על ההשפעות מזיהום פחמן חד-חמצני: 1. תאר ופרט את הגרך בה משפיע הפחמן החד-חמצני על מערכת הנשימה. 2. מהם התסמינים המופיעים לפני התפשטות הזיהום בכל הגוף? 3. כיצד ניתן למנוע את התפשטות הפחמן החד-חמצני? 4. מה נובע כתןצאה מהזיהום? 5. דרג את מידת הסכנה של הפחמן החד-חמצני על בריאות האדם ( כמות CO סבירה) 1-10.

שלום סווטה, צר לי- את בפורום הלא נכון. נסי אולי אצל רופא/ת ראות או מומחה/ית לרפואה דחופה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות