hepatits b

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

03/05/2002 | 12:25 | מאת: אורי

hi i did blood test to hep b and the results were : HBe antigen -negative Anti HBe -negative Anti HBc IgG -negative Anti HBc IgM -negative HBs antigen - POSITIVE Anti HBs - 1000 miu what dose it mean? i did blood test to hep. b. on january 2002 and then i had HBs antigen NEGATIVE ALSO I HAD A VACCIN TO HEP. B. LAST YEAR!!!!! besides all that i'm secont mounth pregnant. how will this results affect the pregnancy? you can write mw back in hebraw. THANKS

שלום אורי, הבדיקות שצרפת מצביעות על אפשרות שנדבקת לאחרונה (מאז ינואר 2002) בנגיף ההפטיטיס B, אך לאור העובדה שחוסנת לפני כשנה- קיימת גם אפשרות סבירה שה- HBSAG החיובי מייצג טעות מעבדה (ואז ה- HBSAB החיובי הוא ביטוי לחיסון שקיבלת). המלצתי- לחזור על בדיקת האנטיגן S, ורק אם הוא יהיה שוב פעם חיובי להתחיל לדאוג ולכתוב לי שנית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות