שלשולים בהריון..........

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/07/2016 | 19:42 | מאת: אבישג

דר נכבד אני בשבוע 20בהריון לא אוכלת במסעדות לפני ההריון היה לי תקופה של שלשול שהתאזן ונעלם עכשיו בחודש וחצי האחרון יש לי שוב צואה רכה 3פעמים ללא חום או דם עשיתי בדיקה לאנטרופוטוגנים ופרזיטים פעמיים שיצאו תקינים הרופא לא ייחס לזה חשיבות האם הדבר יכול לפגוע בעובר. אני ממש מוטרדת

שלום אבישג, בנתונים שהצגת בשאלתך אינני מוצא עדות לקיומה של מחלה זיהומית כלשהי. נסי להתייעץ עם גאסטרואנטרולוג/ית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות