שריטה קלה מחלודה מה לעשות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/06/2016 | 02:44 | מאת: ליאת ארזי

לרופא שלום, יש לי קטע באמבטיה חלוד ביום שישי אחרי שהתקלחתי הבחנתי שנשרטתי קלות מהחלודה ושכחתי מזה, אבל במוצאי שבת נכנסתי ללחץ. אני בת 53.5 ולא התחסנתי לטטנוס המון שנים. לא ירד לי דם מהמקום אבל יש שריטה קלה בגודל של פחות מסנטימטר. בעוד מספר ימים אני צריכה לטוס ונכנסתי ללחץ. אין לי חשק להתחסן עכשיו לטטנוס לפני הטיסה כי פוחדת שלא ארגיש טוב ממנה. מה לעשות?שמתי משחה אנטיביוטית במקום.אם חלילה זיהום מתי הוא אמור להופיע? מתי אני צריכה לדאוג? אנא תשובתך המהירה לפני הטיסה. ביום ד' בלילה.

שלום ליאת, ממליץ לך לקבל בהקדם זריקת דחף כנגד 'טטנוס'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות