קצת הרבה חושש - אשמח לתשובתך

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/06/2016 | 13:40 | מאת: יניב

שלום. במהלך עיסוי טנטרי התקלחתי עם המעסה ולא הייתה ביננו שום חדירה, אפילו לא טיפהף אלא רק אוננות שלה לי. אני הרבה יותר גבוה ממנה ואיבר מני היה בגובה הבטן שלה וכלל לא באזור של איבר מינה למטה. אחרי כשעה מזמן העיסוי היה לי טיפה דם באשכים, נקודה אחת, במקלחת בבית, אומנם התחתון היה נקי במשך כל השעה הזו ורק בסוף המקלחת שמתי לב לדם זה. האם יש לי ממה לחשוש? אני חרד!!!

שלום יניב, לא ברור לי משאלתך מאיזו בעיה זיהומית אתה חרד. הרבה בריאות אפי

06/06/2016 | 22:55 | מאת: יניב

מנהל פורום מחלות זיהומיות